Online Diary. Blogging. Opinion. Info. Travel.

This gallery contains 1 photo.

Sempena akhir tahun 2013 ni, blogger Eridy telah menganjurkan satu contest, iaitu Contest SEO Eridy. Sambutan terhadap Contest SEO ni sangat menggalakkan. Mana taknya, berpusu-pusu rakan blogger yang turut join sekali. Tempoh contest hanyalah sebulan sahaja, mesti menarik kerana dalam tempoh tersebut dapat dilihat susunan ranking yang akan sentiasa berubah-ubah. Apa yang pasti, persaingan pasti […]

This gallery contains 1 photo.

Lots of are still not conscious that the MyKad or identification card can be made use of for buying. MyKad Smart Shopper program performance the same as any price cut card. The various MyKad can be made use of in all shops that are signed up with the MyKad Smart Shopper programs. Not just one […]

This gallery contains 1 photo.

Zaman sekarang ni segalanya memerlukan duit. Nak makan, keperluan rumah, bayar kereta, minyak, bil-bil dan macam-macam lagi. RM50 tu sekali pecah, sekejap sahaja boleh habis, duit tu mengalir macam air. Duduk di Kuala Lumpur ni gaji 5K pun masih tak cukup-cukup. Nak kata berbelanja besar tak juga. Setiap bulan benda yang wajib kita bayar melebihi […]

This gallery contains 1 photo.

There are many different ways for you to improve your blog, in terms of appearance and performance of the blog. Among, learn how categories, tags, images, blogroll, RSS subscriptions, post scheduling and more. In this way you can customize your blog and give some personal talents and help your blog marketing efforts at the same […]

This gallery contains 1 photo.

Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013 adalah sebaris perkataan yang agak pening juga nak dihuraikan. Jadi senang cerita…saya reka sendiri apa yang saya hendak sampaikan disini. Sebelum itu… Masih sempat sekiranya saya ucapkan Happy New Year 2013. Semoga tahun baru ini memberi semangat dan azam baru kepada anda semua supaya lebih berjaya dalam kehidupan, kerjaya dan masa depan.

This gallery contains 1 photo.

Tahun 2012 boleh dikatakan tahun yang terbanyak gadget canggih dipasarkan seperti Smartphone, Tablet dan Android. Ia boleh dilihat apabila semua syarikat pengeluar terbesar gadget ini berlumba-lumba memasarkan produk mereka secara besar-besaran. Diantara gadget terkini yang mendapat tempat dihati pengguna adalah iPhone 5. Sejak dilancarkan pada 14 December yang lalu, ramai mula cuba untuk memiliki iPhone […]

This gallery contains 1 photo.

Pejam celik dah nak akhir tahun 2012. Lagi beberapa hari sahaja tahun 2012 akan melabuhkan tirainya, rasa sekejap sahaja masa itu berlalukan.  Segala kenangan suka dan duka akan menjadi kenangan indah dalam hidup saya. Maka akan bermulalah azam baru tahun 2013. Slogan 2012 Tahunku Yang Cantik akan saya bawa ke tahun hadapan supaya ianya bertambah […]

This gallery contains 2 photos.

Setiap orang mempunyai blog pilihan terbaik untuk dijadikan sebagai rujukan atau idola. Begitu juga dengan saya. Sebenarnya saya tidak tetapkan blog pilihan terbaik  dalam senarai kerana setiap kali blogwalking, mesti saya terjumpa blog yang bagus sebagai bahan bacaan. Maka untuk tetapkan sesebuah blog sebagai terbaik amat susah kerana terlalu banyak blog yang ada. Apa yang […]

This gallery contains 1 photo.

The Best Features of the iPhone 5 My Dream Gadget No longer a boring grid of static icons, you can now see at a glance what’s up. Maps that work Wireless charging Fastest LCD refresh rate on the market. Camera image stabilization that works Dedicated camera button Solid construction that resists chipping and scratching A […]

This gallery contains 1 photo.

Salam Ramadhan… Bulan Ramadhan atau bulan puasa adalah bulan yang tertinggi darjat dan martabat disisi Islam dan penuh keberkatan, ianya adalah bulan menahan lapar dan dahaga, iaitu bermaksud menahan diri daripada makan dan minum dan menahan segala perbuatan yang boleh membatalkan puasa. Bermula dari terbit fajar sehinggalah terbenamnya matahari. Puasa merupakan bulan dimana kita memerlukan […]

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.