Online Diary. Blogging. Opinion. Info. Travel.

Blog Archives

Gallery

Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

Sempena akhir tahun 2013 ni, blogger Eridy telah menganjurkan satu contest, iaitu Contest SEO Eridy. Sambutan terhadap Contest SEO ni sangat menggalakkan. Mana taknya, berpusu-pusu rakan blogger yang turut join sekali.

Tempoh contest hanyalah sebulan sahaja, mesti menarik kerana dalam tempoh tersebut dapat dilihat susunan ranking yang akan sentiasa berubah-ubah. Apa yang pasti, persaingan pasti sengit. Tahniah kepada yang join Contest SEO Eridy kerana berani mencuba.

Good luck kepada semua peserta… dan terima kasih kepada saudara Eridy kerana menganjurkan Contest SEO ini.

Gallery

MyKad Smart Shopper Member’s Program Account Activation

MyKad Smart Shopper

Lots of are still not conscious that the MyKad or identification card can be made use of for buying. MyKad Smart Shopper program performance the same as any price cut card.

The various MyKad can be made use of in all shops that are signed up with the MyKad Smart Shopper programs.

Not just one retail store, even more than 200 stores signed up in Malaysia. You simply should reveal your MyKad or your identification card number and take pleasure in the benefit and discount.

MyKad Smart Shopper handled and established by I Synergy Universal Sdn Bhd, an incorporated retail advertising option company in Malaysia and support by JPN (Jabatan Pendaftaran Negara).

The MyKad Smart Shopper Program is one of the most current affiliate program under Affiliate Junction network. You can go to mykad.aj.my

It is so easy, you can sign up straight with AJ Affiliate or representatives signed up with the affiliate program MyKad Smart Shopper. This activation is free of cost without any costs.

Free of charge Membership Activation Form MyKad Smart Shopper, you need to finish all the information below.

  • Full Name.
  • MyKad No.
  • Address.
  • Phone.
  • E-mail.

When you currently sign up and triggered your MyKad, you can delight in all the centers at any Merchants that’s have actually signed up with the program throughout the nation.

This centers for all Malaysian citizenship, you will get a price cut as well as you can get point when you go shopping using MyKad.

Do not miss out on the chance to sign up with and trigger your ID with MyKad Smart Shopper program. Have a wonderful benefit, make the wise selection.

Gallery

Pendapatan Sampingan Melalui Blog

Zaman sekarang ni segalanya memerlukan duit. Nak makan, keperluan rumah, bayar kereta, minyak, bil-bil dan macam-macam lagi.

RM50 tu sekali pecah, sekejap sahaja boleh habis, duit tu mengalir macam air.

Duduk di Kuala Lumpur ni gaji 5K pun masih tak cukup-cukup. Nak kata berbelanja besar tak juga. Setiap bulan benda yang wajib kita bayar melebihi separuh dari gaji.

Berbeza duduk dikampung. Mungkin antara sebab kos kehidupan dibandar lebih tinggi jika dibandingkan dikampung.

Dari segi kehidupan social yang mungkin kurang dan barang keperluan tu jauh lagi murah.

Istilah orang duduk bandar lagi kaya tu memang tak boleh pakai. Sakit kepala duduk bandar ni.

Makin besar gaji makin besar tanggungjawab. Bak pepatah melayu “Besar periuk besarlah juga keraknya”.

Banyak saya tengok anak-anak muda yang dari luar bandar suka sangat nak duduk di Kuala Lumpur. Boleh dikatakan ramai yang duduk di Kuala Lumpur ni dari luar bandar.

Memang betul peluang kerja tu banyak. Kalau diikutkan peluang kerja diluar Kuala Lumpur pun banyak juga sekarang. Mungkin diaorang nak merasa duduk di bandar besar.

Tetapi kena pandai duduk di bandar ni, salah pembawakan, salah bergaul, salah uruskan kewangan memang susahlah nak hidup.

Kena pandai menyimpan dan cari peluang bagaimana nak tambahkan pendapatan.

Saya anak jati Kuala Lumpur. Secara jujur, saya bosan duduk di Kuala Lumpur ni yang sentiasa sesak dan sibuk.

Sebab tu bila ada masa terluang saya akan keluar dari Kuala Lumpur pergi bercuti ke tempat-tempat yang boleh tenangkan otak saya.

Kalau tak bercuti, saya lebih suka habiskan masa dirumah layan internet. Tu yang hari-hari wajib layan blog 🙂

Dari situ saya mula belajar banyak benda. Antaranya cari tips buat duit dengan blog.

Pada mulanya saya tak ambil kisah sangat buat duit dengan blog ni. Tetapi lama kelamaan bila saya rasa hasilnya, jadi seronok pula.

Saya ingat lagi pertama kali saya buat duit melalui review produk di blog saya, saya terima RM30 sahaja untuk satu review tetapi saya puas walaupun hasilnya sedikit sahaja.

Orang kata sikit-sikit lama-lama jadi bukit.

Dari situ mula timbul minat. Saya belajar dari rakan-rakan yang berpengalaman, mula sertai bloggers komuniti di Malaysia dan sertai seminar buat duit dengan blog.

Alhamdulillah hasilnya saya berjaya membuat duit dengan blog sedikit demi sedikit bermula dari review produk RM30, sekarang saya mampu mendapat beratus RM setiap review/advertorial dan affiliate yang saya buat.

Sedikit nasihat dari saya sekiranya anda mempunyai minat menulis jangan sia-siakan begitu sahaja.

Tahukah korang dengan hanya menulis kita mampu membuat duit dengan blog, secara tidak langsung mampu menambahkan pendapatan.

Bukan nak kaya raya, tak salah kalau kita mencari duit lebih nak-nak duduk di Kuala Lumpur ni. Sekurang-kurangnya ada wang sampingankan.

Yang paling penting kena ada sifat mahu belajar, mencuba dan minat. Sentiasa berusaha dan bekerja keras. Bukan senang nak jadi senangkan 😉

Kalau korang nak tahu macamana nak buat duit dengan blog bacalah artikel saya tips buat duit dengan blog dari seminar Denaihati.

Banyak juga artikel-artikel yang saya kongsikan disana, mungkin boleh memberi semangat dan manfaat kepada anda semua untuk belajar cara bagaimana buat duit dengan blog ni.

20130606-071007.jpg

Gallery

To Be Successful Blogger In Malaysia

There are many different ways for you to improve your blog, in terms of appearance and performance of the blog. Among, learn how categories, tags, images, blogroll, RSS subscriptions, post scheduling and more.

To Be Successful Blogger In Malaysia

To Be Successful Blogger In Malaysia

In this way you can customize your blog and give some personal talents and help your blog marketing efforts at the same time. It is time to get creative and more importantly fun blogging.

You can also refer some examples of the best blogs available. Most of the best blogs, they succeeded in promoting their blogs using their own expertise. You always can refer 10 Blogger Terbaik Malaysia from the way they write article, SEO tactics, tips and how they manage their blog.

A succeed bloggers always try to make their blog visible to every generation. Mostly when you look at the traits that popular bloggers have in common, you’ll realize that good fortune only played a small part in their stories.

Most top bloggers always share a number of unique traits that give them the attitude, passion for a topic, social nature, desire to continue learning, willingness to listen to other opinions and passion to succeed in the online world.

Make sure you choose a blog topic that you like. Challenge of being a blogger is not easy as it looks. Write something worthwhile and useful to be conveyed to the reader.

Gallery

Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

Sebelum itu… Masih sempat sekiranya saya ucapkan Happy New Year 2013. Semoga tahun baru ini memberi semangat dan azam baru kepada anda semua supaya lebih berjaya dalam kehidupan, kerjaya dan masa depan.

Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

Happy New Year 2013

Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013 adalah sebaris perkataan yang agak pening juga nak dihuraikan. Jadi senang cerita…saya reka sendiri apa yang saya hendak sampaikan disini.

Rekaan saya, ianya lebih kepada hala tuju untuk meningkatkan blog dengan 3 faktor penting yang perlu ada disetiap blog.

Apa Yang Saya Definisikan Blog 3 Dalam 1… Antaranya…

Penulisan Artikel Yang berkualiti

Apabila kita membina blog, pasti kita akan menyiarkan beberapa artikel. Artikel adalah salah satu aspek yang penting untuk menarik pembaca.

Oleh itu, ianya perlu bagi anda untuk memastikan bahawa artikel yang merujuk kepada sesuatu tajuk haruslah menarik, ringkas, padat dan tidak membosankan pembaca.

Apa yang saya lihat sekarang… banyak blog yang tidak khusus dengan niche tertentu masih mampu untuk menjadi terbaik hasil dari penulisan artikel yang berkualiti dan menarik.

Blog Yang Kemas Dan Menarik

Ini antara tarikan yang paling penting untuk menarik pembaca masuk ke blog anda.

Blog yang kemas dan menarik disamping artikel berkualiti antara salah satu faktor sesebuah blog itu boleh berjaya. Banyak theme yang cantik dan menarik boleh anda dapati di internet.

Untuk menaikkan blog… kita perlu mengeluarkan sedikit modal untuk menaik tarafkan blog kita supaya pembaca lebih berminat untuk masuk ke blog sekaligus membaca artikel terbaru yang kita tulis.

Saya pernah menulis mengenainya di artikel blog popular lebih mudah dikenali

Blog yang kurang menarik boleh membuatkan pembaca berpendapat:- jika penulis tidak sanggup untuk melabur sedikit ke dalam blog, maka mengapa mereka perlu membuang masa membaca blog tersebut.

Pembaca sekarang bijak, dari penampilan blog sahaja mereka sudah boleh menilai sama ada artikel yang ditulis oleh blog tersebut bagus atau tidak.

Mereka melihat blog dari banyak sudut. Maka sentiasalah kemaskini blog anda.

Membuat Duit Dengan Blog

Sesetengah blogger sangat berminat dalam membuat duit melalui blog. Bidang blogging boleh saya katakan salah satu bidang kerjaya yang mampu meraih pendapatan yang lumayan.

Ianya terbukti, anda boleh melihat kejayaan blogger-blogger popular yang ada di Malaysia. Malah ada dikalangan rakan blogger saya yang berjaya mendapat ribuan ringgit sebulan hasil dari blogging.

Banyak cara untuk meraih pendapatan daripada blog ini… antaranya advertorial, affiliate, iklan dan bermacam lagi. Bagaimanapun ia bukan sesuatu yang mudah. Blog kita haruslah mempunyai trafik yang tinggi, berauthoriti dan dikenali.

Namun begitu ianya tidak mustahil tahun 2013 blog anda boleh menjadi blog 3 dalam 1 terbaik sekiranya 3 kriteria diatas ada di blog anda.

Saya pasti akan ada kaedah-kaedah yang baru di tahun 2013, cuma kita kena sentiasa mencari informasi terkini yang ada di Internet.

Itupun jika sekiranya anda rajin berusaha, sentiasa belajar dan tidak mudah putus asa.

Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

Tahun 2012 banyak memberi satu pelajaran baru kepada saya mengenai bidang blogging. Bermula dari situ saya cuba memandang terus kehadapan dengan menambahkan ilmu pegetahuan sebanyak yang boleh.

Saya banyak menyertai contest yang dianjurkan oleh blogger tempatan. Ini salah satu cara saya mempraktikkan apa yang saya belajar baik dari segi penulisan, SEO dan sebagainya.

Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013 merupakan cabaran SEO pertama yang saya sertai bagi tahun 2013 ini. Saya hanya mencuba sebaik yang mungkin…

Jika ada rezeki saya lagi… Alhamdulillah… Jika tiada, ianya saya jadikan sebagai salah satu proses pembelajaran… 🙂

by AkmaOmar.com

Contest ini dianjurkan oleh Cabaran SEO Selamat Tahun Baru 2013 Blog 3 Dalam 1

Gallery

iPhone 5 Gadget Impian Blogger

Tahun 2012 boleh dikatakan tahun yang terbanyak gadget canggih dipasarkan seperti Smartphone, Tablet dan Android. Ia boleh dilihat apabila semua syarikat pengeluar terbesar gadget ini berlumba-lumba memasarkan produk mereka secara besar-besaran.

Diantara gadget terkini yang mendapat tempat dihati pengguna adalah iPhone 5. Sejak dilancarkan pada 14 December yang lalu, ramai mula cuba untuk memiliki iPhone 5 Gajet Impian Blogger ini . Ternyata stok yang ada agak terhad kerana permintaannya yang terlalu tinggi.

iPhone 5 Gadget Impian

iPhone 5 Gadget Impian

Apple telah merevolusikan dan menguasai pasaran telefon pintar sejak iPhone asal memulakan kerjaya pada tahun 2007. Model pertama membawa kita web mudah alih dan muzik iaitu iPod.

Kemudian bermula dengan telefon pintar iPhone dari generasi pertama hingga terbaru genarasi keenam iPhone 5 diselangi dengan kemunculan iPad 1, 2 , 3 dan iPad mini.

iPhone 5 adalah telefon pintar paling terbaik dan direka dengan begitu teliti. Tiada di pasaran yang menggabungkan skrin terbaik di dunia dengan complete custom processor dan casis wafer nipis untuk menghasilkan peranti LTE terpantas selari dengan kehidupan dan teknologi masa kini malah jangkamasa bateri yang lebih baik dan lama.

Satu reka bentuk nipis dan bergaya membuat Apple iPhone 5 telefon pintar yang ringan dan mudah dibawa kemana sahaja. Apple iPhone 5 mempunyai aplikasi perisian IOS 6 yang menawarkan aplikasi telefon seperti FaceTime, Safari, dan Siri.

Ia mampu melancarkan devise dan memuatkan permainan dengan lebih  cepat kerana Apple iPhone 5 hitam dikuasakan oleh cip A6. Mempunyai  8 MP kamera iSight membolehkan anda untuk mengambil video crisper dan potret sendiri.

Akses terus ke iTunes, supaya anda boleh mendengar trek musik kegemaran anda bila-bila masa. Dan paparan 4-inci retina dengan 326 piksel per inci pada iPhone 5 gadget ini membuatkan teks lebih mudah untuk dibaca dan lebih menyeronokkan untuk menonton filem dan supports Wi-Fi connection jadi anda boleh melayari internet, stream videos, shop online, dan chat dengan rakan-rakan dimana sahaja anda berada.

Saya boleh katakan mereka berjaya menggabungkan beberapa perubahan pada produk keluaran mereka ini. Sebelum ini iPhone yang dikeluarkan kurang menarik minat saya, berbeza dengan iPhone 5.

IPhone 5 tidak akan membosankan, ia akan menjadi lebih menarik berbanding iPhone yang direka sebelum ini. Anda hanya perlu memilikinya untuk merasai pengalaman sendiri.

iPhone 5 Gadget Impian dan merupakan gadget yang terakhir untuk tahun 2012. Saya percaya tahun 2013 akan ada banyak lagi gadget terbaru yang akan dikeluarkan. Ianya akan berterusan selagi anda permintaan dari pengguna

Gallery

2012 Tahunku Yang Cantik

Pejam celik dah nak akhir tahun 2012. Lagi beberapa hari sahaja tahun 2012 akan melabuhkan tirainya, rasa sekejap sahaja masa itu berlalukan.  Segala kenangan suka dan duka akan menjadi kenangan indah dalam hidup saya.

Maka akan bermulalah azam baru tahun 2013.

2012 Tahunku Yang Cantik

2012 Tahunku Yang Cantik

Slogan 2012 Tahunku Yang Cantik akan saya bawa ke tahun hadapan supaya ianya bertambah cantik dan kacak lagi.

Boleh dikatakan tahun 2012 adalah tahun yang cantik bagi saya. Banyak benda yang saya belajar dan dari situ saya dapat pengalaman baru.

Saya ada ceritakan di dalam entri saya 2012 Tahunku Yang Cantik. Pengalaman, kenangan dan segala yang berlaku sepanjang tahun 2012.

Penglibatan saya secara tidak sengaja dalam bidang blogging, dapat meluangkan masa bersama keluarga , bercuti dan banyak lagi. Kalau nak tahu bacalah entri tu ya.

Disamping itu diakhir tahun ini semua contest yang saya sertai akan tamat juga. Harap-harap dapatlah menang hadiah lumayan yang ditawarkan atau dapat hadiah saguhati pun jadilah hehehe..

Kalau saya berjaya maka 2012 akan menjadi tahunku yang cantik sekali. Saya sudah mencuba dan berusaha sehabis baik, doa-doakanlah untuk saya ya. Kalau kalahpun takpe, maknanya tak ada rezekikan. Sekurang-kurangnya saya mencuba 🙂

Saya percaya anda semua mempunyai azam, begitu juga dengan saya. Biasanya kita sentisa mencuba untuk memperbaiki diri kita setiap tahun dengan azam dan semangat baru supaya menjadi lebih baik lagi.

Untuk diri saya juga berharap  azam dan cita-cita saya tercapai sepenuhnya dan penutup tahun 2012 ini menjadikan tahunku yang cantik sekali…InsyaAllah…

Gallery

3 Blog Pilihan Terbaik

3 Blog Pilihan Terbaik

Blog

Setiap orang mempunyai blog pilihan terbaik untuk dijadikan sebagai rujukan atau idola. Begitu juga dengan saya.

Sebenarnya saya tidak tetapkan blog pilihan terbaik  dalam senarai kerana setiap kali blogwalking, mesti saya terjumpa blog yang bagus sebagai bahan bacaan.

Maka untuk tetapkan sesebuah blog sebagai terbaik amat susah kerana terlalu banyak blog yang ada.

Apa yang perlu ada pada blog terbaik? Kenapa ianya jadi terbaik?

Boy Reading

Reading

Pada saya, sesebuah blog terbaik perlu mempunyai theme yang menarik, laju loading dan pengisian yang baik dan berguna dari segi teori dan praktikal.

Maksudnya kita boleh jadikan sebagai panduan dan bahan rujukan. Pada saya ciri-ciri ini penting untuk keselesaan ketika membaca.

Kebiasannya saya selalu membaca blog perniagaan, informasi dan fesyen. Ini antara 3 blog pilihan terbaik yang selalu saya cari dan baca. Ada beberapa blog yang tersenarai sebagai blog yang paling saya suka masuk.

Apa yang saya kategorikan sebagai blog pilihan terbaik bukan sahaja dari popularnya sesebuah blog, ada blog yang begitu popular tetapi tiada pengisian.

Maksudnya lebih kepada kisah peribadi tetapi ramai yang suka membacanya dan trafik tinggi. Lain orang lain minatnya kan.

Didalam entri 3 blog pilihan terbaik saya ada senaraikan beberapa blog luar sebagai pilihan. Bukan tiada blog tempatan yang bagus malah terlalu banyak, cuma sekali sekala kita patut juga membaca blog luar sebagai rujukan untuk menambah ilmu kerana banyak tip-tip yang berguna anda akan dapat.

Ramai yang tidak suka membaca blog luar kerana penggunaan bahasa yang berbeza, pada saya ianya bukan menjadi masalah. Sekiranya kita tidak faham, boleh di translate ke Bahasa Malaysia atau merujuk kepada kamus.

Sebenarnya bagus juga membaca blog berbahasa Inggeris ni, dari situ kita dapat belajar menguasai bahasa inggeris dengan lebih baik lagi melalui pembacaan.

Bagaimanapun minat terletak pada diri kita sendiri. Janji, sifat membaca itu sentiasa ada sudah mencukupi.

Skop membaca ini luas dan tiada halangan. Kita membaca mengikut minat masing-masing dalam mencari sumber informasi dan ilmu yang berguna untuk dijadikan panduan dan bahan rujukan.

Pupukkan minat membaca dalam diri kita, itu yang paling penting… 🙂

Gallery

iPhone 5 Gadget Impian

apple iphone 5

Apple iPhone 5

The Best Features of the iPhone 5 My Dream Gadget

  • No longer a boring grid of static icons, you can now see at a glance what’s up.
  • Maps that work
  • Wireless charging
  • Fastest LCD refresh rate on the market.
  • Camera image stabilization that works
  • Dedicated camera button
  • Solid construction that resists chipping and scratching
  • A screen that is larger than 4″
  • A touchscreen that actually works with touch.

10 Reasons Why I Should Get The Apple iPhone 5

This is the strong 10 reasons why i should get the iPhone 5 Gadget Impian, so you can decide whether I deserve it or not…

1. I never use any kind of iPhone since Apple produce with the 1st generation untill the 6 generation.

2. I am a woman, this iPhone model is very suitable for small women like me. The Apple iPhone 5 was the taller, thinner, faster, lighter, brighter and solid for women, not suitable for men hahaha.

3. I am a very big fan of Apple product. Almost all Apple gadgets I already have. So, if I win this iPhone 5 it will complete my Apple collection huhuhu..

4. I like to travel, with iPhone 5 I will no longer need to bring my big SLR camera. iPhone 5 features improved cameras that allow you to take images be simply panning across a scene, 40% faster photo capture, better low-light performance, improved noise reduction, enhanced 1080p HD video recording, a front-facing camera that can record 720p HD video, and more.

5. Besides, if I go travel there is a language that we do not understand. iPhone 5 functioning to detect a language other than English as well. Because the iPhone 5 has A6 SOS (System on Chip) in its core, it will make my journey more easier.

6. Applications available on the iPhone is make me really more excited. Many function or application I can used while updating my blog, upload photos, surfing, chat, social media and many more.

7. Even the iPhone 5 4G LTE network was the fastest up to 20Mbps that. We can easily browse internet and make a call wherever we are.

8. The iPhone 5 all-new A6 CPU chip makes the Apple Maps vectors which rotate the image, zoom functions and screen orientation run really crisp and smooth. The Maps app offers hundreds of millions of points of interest and makes destination inputs less time-consuming. Once the user clicks on a location, an info cars shows up with the spot’s contact information.

8. Apple iPhone 5 smart phone battery can last 8 hours of talk time and 225 hours of maximum standby time.

9. Currently I use Blackberry, it’s time to replaced a new smart phone, my choice of course Apple iPhone 5.

10. If I get this iPhone 5 Gadget Impian, it like a big gift to closing my year of 2012.

The fact is many blogger strive to seize this golden opportunity just as I do. I am a person who will work hard and try my best if I want to achieve something. I think all people will do the same things, so good luck ya.

Finally, I already list down all 10 Reasons Why I should get The Apple iPhone 5. If you think I deserve to win this iPhone 5 Gadget Impian, Vote for me by clicking the button G+ in this link. Thank You… 🙂

Gallery

Buffet Ramadhan 2012 Casa Ombak Titiwangsa

Salam Ramadhan… Bulan Ramadhan atau bulan puasa adalah bulan yang tertinggi darjat dan martabat disisi Islam dan penuh keberkatan, ianya adalah bulan menahan lapar dan dahaga, iaitu bermaksud menahan diri daripada makan dan minum dan menahan segala perbuatan yang boleh membatalkan puasa. Bermula dari terbit fajar sehinggalah terbenamnya matahari.

Puasa merupakan bulan dimana kita memerlukan kesabaran, kejujuran serta saling bertolak ansur, secara tidak langsung nilai-nilai yang baik dan sikap murni dapat dipraktikkan mengikut ajaran agama Islam.

Lazimnya sambutan bulan Ramadhan amat meriah, berbagai bazar, hotel dan restoran menyediakan berbagai juadah berbuka puasa atau promosi Buffet Ramadhan untuk membuka selera, menjadi kebiasan untuk kita mencuba berbagai makanan lazat yang disediakan dan berwarna warni.

Di Malaysia kita boleh mendapatkan berbagai jenis juadah buffet berbuka puasa yang datang dari setiap negeri, negara kita penuh dengan hidangan yang sukar untuk didapati di negara luar.

Buffet Ramadhan 2012

Promosi Buffet Ramadhan 2012

BUFFET RAMADHAN 2012 @ CASA OMBAK

Tidak ketinggalan kami di Ombak Creative memperkenalkan lokasi terbaru untuk mengadakan jamuan Buffet Ramadhan berkonsepkan taman kehijauan di banglo kami yang terletak di Casa Ombak Taman Tasik Titiwangsa.

Harga Buffet Ramadhan

RM 45.00 – Dewasa

RM 25.00 – Kanak-Kanak (berumur 6 Tahun ke 12 Tahun)

Setiap RM2.00 dari harga Buffet akan disalurkan ke Rumah Anak-Anak Yatim Titian Kasih Titiwangsa.

Sekiranya anda berminat bolehlah untuk membuat tempahan dengan menghubungi Ombak Creative Solution di Talian;

Tel : 03-41492333
HP: 017-2273216 / 012-6621062 / 012-6291444

Jumpa kami di CASA OMBAK @ Taman Tasik Titiwangsa anda akan berpuas hati dengan khidmat layanan dari krew kami.

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK.

Terima Kasih.